Jauhemaalaus ja märkämaalaus meiltä Teuvalta

Erittäin kestävät ja näyttävät pinnat metallituotteille Etelä-Pohjanmaalla

Metallityön taitajina suoritamme kappaleille hallillamme Teuvan Äystöllä myös jauhemaalausta ja märkämaalausta. Käytössämme on jauhemaalaukseen (monelle tuttu myös nimellä polttomaalaus, sillä ruiskutuksen jälkeen maalattu tuote siirretään polttouuniin) 6 m:n mittainen uuni, johon mahtuvat kappaleet koossa 1 m 60 cm x 1 m 60 cm x 5 m 90 cm. 

Uunista tullessaan tuote on jäähdyttyään valmis käyttöön. Menetelmä on luontoystävällinen, ja maalauksessa käytettävä jauhe voidaan myös ottaa talteen sekä kierrättää. Lopputuloksena on erittäin mekaanista ja kemiallista kulutusta kestävä pinta. 

Haluaisitko metallituotteillesi jauhemaalauksen tai tiedustella, sopiiko maalaustapa ylipäätään kappaleillesi? Otahan yhteyttä, me kerromme ja hoidamme halutessasi homman!

Märkämaalaus tuo lujaa laatua

Sillä märkämaalauksella voidaan kerrostaen saada kappaleelle hyvin kestävä, kuten myös ilmeeltään näyttävä pinta. Samalla saavutetaan haluttu korroosiosuoja. Märkämaalauksessa ei tarvita välttämättä uunia, joten uunia suurempien teräsrakenteiden maalaaminen ei tuota ongelmia. Teemme maalaustyöt 300 m²:n märkämaalaamossamme. Hiekkapuhalluskin hoituu kappaleiden puhdistus- ja pohjakäsittelyä varten.

Pyydähän tarjousta täältä tai kysy ensin lisää jauhemaalaus- tai märkämaalausmenetelmistä! Palvelemme etupäässä Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Jätä yhteydenottopyyntö